Logo L'Oiseau Bleu
  • Menus
    • Menu Confiance
    • Menu Déjeuner
    • Menu Découverte
    • La Carte 2020
  • Photos
    • Le Chef François Sauvêtre...
    • ... et l’équipe !
    • Quelques plats...
    • ... et quelques produits !
    • Le restaurant...
    • ... et la terrasse !
    • En groupe !
  • Press
  • Gift
  • Map and Contact
  • en EN
    • ca CA
    • cs CS
    • de DE
    • el EL
    • es ES
    • fr FR
    • it IT
    • ja JA
    • nl NL
    • ru RU
    • zh ZH
Book a table Click & Collect
  • Menus
    • Menu Confiance
    • Menu Déjeuner
    • Menu Découverte
    • La Carte 2020
  • Photos
    • Le Chef François Sauvêtre...
    • ... et l’équipe !
    • Quelques plats...
    • ... et quelques produits !
    • Le restaurant...
    • ... et la terrasse !
    • En groupe !
  • Press
  • Gift
  • Map and Contact
Book a table Click & Collect
  • CA
  • CS
  • DE
  • EL
  • ES
  • FR
  • IT
  • JA
  • NL
  • RU
  • ZH

Menus


Book a table Click & Collect
Menu Confiance Menu Déjeuner Menu Découverte La Carte 2020

Menu Confiance

« 6 courses menu creating on chef’s inspiration and season »

80,00€
room_service

Menu served for the entire table.

Menu Déjeuner

Only at lunch from Tuesday to Friday. Except banks holidays.

room_service

Starter / Main course

29,00€

Main course / Dessert

29,00€

Starter / Main course / Dessert

32,00€

Menu Découverte

« 3 courses menu creating on chef’s inspiration and season »

50,00€
room_service

La Carte 2020

room_service

Starters

Fresh corn

Caviar fromage Aquitaine, octopus, fresh herbs

25,00€

Langoustines

mango, Timut Berry, mandarin marigold

25,00€

Fishes

John Dory

parsnip, cocoa, nepeta

35,00€

Turbot

artichoke, trotter, hazelnut, basil

35,00€

Meats

Wood Pigeon

red onion ´'tatin'´, tarragon

36,00€

Rack of vénal

porcine mushroom, salsify, Ethiopian mocha

36,00€

Hare ‘’à la royale‘’

autumn vegetables, truffle from Bourgogne

49,00€

Desserts

Chestnut

rosemary, Madagascar vanilla, old Armagnac

15,00€

Citrus

saffron, fermented soy, yuzu sorbet

15,00€

Cheese

Camembert fromage Normandie

wilds herbs, argan oil

14,00€

Map and Contact

127 Avenue Thiers 33000 Bordeaux
05 56 81 09 39

Contact us

Book a table Click & Collect
Master restaurateur
Étoilé Michelin

Stay updated *

By subscribing to our newsletter you agree to receive personalized communications and marketing offers by email from us.

Subscribe

© 2021 L'Oiseau Bleu — Restaurant website created by Zenchef

Disclaimer TERMS OF USE Privacy policy Cookies policy

Logo L'Oiseau Bleu

Contact us

Thank you!
We have received your message. It will be processed within 48 hours.
For all reservation requests, simply click the "Reserve" button.