Logo L'Oiseau Bleu
  • Menus
    • "La Balade de saison"
    • "Le Plaisir des sens"
    • "L'Envol"
  • Photos
    • Le Chef François Sauvêtre...
    • Quelques plats...
    • ... et quelques produits !
    • Le restaurant...
    • ... et la terrasse !
    • En groupe !
  • Reviews
  • Press
  • Gift
  • Map and Contact
Book a table
EN
  • es ES
  • it IT
  • de DE
  • fr FR
  • pt PT
  • ru RU
  • cs CS
  • ja JA
  • zh ZH
  • nl NL
  • el EL
  • Menus
    • "La Balade de saison"
    • "Le Plaisir des sens"
    • "L'Envol"
  • Photos
    • Le Chef François Sauvêtre...
    • Quelques plats...
    • ... et quelques produits !
    • Le restaurant...
    • ... et la terrasse !
    • En groupe !
  • Reviews
  • Press
  • Gift
  • Map and Contact
Book a table
  • ES
  • IT
  • DE
  • FR
  • PT
  • RU
  • CS
  • JA
  • ZH
  • NL
  • EL

Menus

"La Balade de saison" "Le Plaisir des sens" "L'Envol"

"La Balade de saison"

« 3 courses menu creating on chef’s inspiration and season » August 2022

60,00€

Presage

The Duck

Coco de Paimpol, pistachio, mirabelle plum

The Squid

Chanterelle mushrooms, white grappes ,zucchini

Sea or Land

The Salmon "Bolmo"

Cauliflower, Souston's peanuts, salicorne

The Poultry

Beetroot, fig, blackcurrant sage

Sweets

The Pineaple

Coffee, green curry, milk-shake

The Soustons peanuts

Milk chocolate, yakon, sakura

"Le Plaisir des sens"

« 4 courses menu creating on chef’s inspiration and season »

90,00€

Menu served for the entire table.

"L'Envol"

« 6 courses menu creating on chef’s inspiration and season »

120,00€

Location

127 Avenue Thiers 33000 Bordeaux
05 56 81 09 39

Follow us

Newsletter

Booking

Book a table
Master restaurateur
Étoilé Michelin

© 2023 L'Oiseau Bleu — Restaurant website created by Zenchef

Disclaimer TERMS OF USE Privacy policy Cookies policy

Logo L'Oiseau Bleu

You want to contact us ?
Fill in the form below!

Thank you! We have received your message. We will get back to you as soon as possible.
For any reservation request, click directly on the Book button.